top of page

Pater Mario is op weg naar zijn nieuwe missie

Bijna 10 jaar geleden zette pater Mario voet in Nederland...Bijna 10 jaar geleden zette pater Mario Rojas voet in Nederland. Hij was pas enkele maanden priester en Nederland was zijn eerste missieland. Eerst was hij enkele jaren kapelaan in Alkmaar en later vele jaren in het parochiecluster te Ulestraten, Bunde, Geulle en Moorveld. Na al deze jaren van inzet en toewijding heeft hij afscheid van ons genomen. Pater Mario heeft namelijk een nieuwe missie toegewezen gekregen: Mexico!


Wij zijn pater Mario dankbaar voor zijn toewijding aan de Heer en voor zijn inzet om Christus in onze streken te verkondigen. We zijn hem dankbaar dat hij met vreugde heeft gewerkt in Gods wijngaard. Maar zijn apostolaat gaat verder, binnenkort in Mexico. Ook daar zal hij de kans krijgen om Christus te verkondigen en zijn naasten - zijn toekomstige parochianen - te beminnen en te dienen.


Pater Mario is 16 januari naar Chili – zijn geboorteland - gegaan om een tijd met zijn familie door te brengen. En vanuit daar zal hij naar zijn nieuwe missie gaan. Vóór zijn vertrek heeft hij natuurlijk afscheid genomen van de parochianen tijdens de verschillende zondagvieringen.Laten we samen bijzonder voor hem en zijn nieuwe missie bidden!


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page